Terminsstart 10/8 eller 31/8

Nu kör vi igång träningen igen lite smått. I början kommer enbart redan betalande medlemmar träna sedan öppnar vi upp för fler. Se nedan vilka som kan börja träna när:

Har du aktivt medlemsskap OCH aktivt träningskort i Zoezi är du välkommen att börja träna den 10/8.

Har du aktivt medlemsskap men INTE aktivt träningskort eller är ny och vill börja träna med oss är du välkommen from den 31/8.

För att kunna delta på ett pass måste man boka en plats i Zoezi. Är du inte inbokad på passet kommer du inte få träna det passet!

Möjligheten att kunna köpa ett medlemsskap och/eller träningskort är borttaget och kommer åter fungera den 30/8.

Vi påminner om att det ligger ett stort personligt ansvar nu när vi öppnar upp igen. Skulle du eller någon i din närmaste krets känna sig minsta dålig stannar du hemma! Minst två dagar symptomfri.

Vi kommer städa oftare och vi förväntar oss att du som medlem tar ditt ansvar under denna tid att hjälp till och hålla rent!

Den 10/8 börja vi med träningen på Södermalm för vuxna och juniorer. Den 31/8 börjar resten av schemat på Södermalm och Högdalen.

Titta på det aktuella schemat i Zoezi!

Vi vill passa på att tacka alla som stått bakom oss under dessa 5 månader vi haft stängt. Som ett tack till er kommer vi erbjuda 20% på allt som finns inne i butiken. Koden kommer vara giltig mellan 10/8 - 30/8 för er som har ett aktivt träningskort.

En för alla alla för en! ❤️

Vi ses snart på mattan!