Underbara nyheter!

Hej på er alla! Eller som många av oss saknat att säga OSSS!

Nu kommer nyheten som många har väntat på och som vi längtat att få skriva till er!

Under gårdagen (torsdagen) kom ny information om nedtrappningen av rekommendationerna i samhället och däribland fanns information om att vi faktiskt kan öppna upp vår fantastiska förening igen!

Det här betyder inte att vi ska sänka vår guard (och bli passerade) som smittskyddsläkaren från Norrbotten sa så bra. Vi behöver fortfarande tänka till och vara försiktiga. Vi kommer öppna upp klubben i omgångar för att kunna säkra upp att vi kan följa rekommendationerna, att vi inte får några lokala utbrott och att klubben kan hantera en öppning igen.

Det har nästan gått ett år som vi haft stängt och nu är det dags att öppna igen! Det har varit en stor utmaning för oss, som för hela samhället, att hålla igång så pass att vi faktiskt kan öppna igen.

Vi har jobbat väldigt hårt med att bibehålla en bra budget så att vi kan fortsätta vår satsning så fort vi öppnar och det har varit möjligt genom att NI hjälpt oss att fortsätta betala era träningskort! Utan er hade det här inte vart möjligt! ❤️ både ekonomiskt och känslomässigt, att få det stödet av er ha gjort att vi orkat fortsätta jobba med klubben! Ännu en gång ett stort tack till alla er som stöttat oss när det varit tufft! Ni har visat varför vi, Team Leites, är kända för vår familjestämning! Vi står upp för varandra i alla lägen!

Den andra delen är att styrelsen jobbat hårt med att söka de bidrag som funnits och det jobbet har tagit mycket tid från oss och det har gett oss en bra grund av kunskap vi kommer fortsätta jobba med. Riktigt bra jobbat!

Vi hoppas på att vi kommer få se alla er på mattan igen! Dörren står öppen för alla er som är sugen att börja träna igen!

Så här kommer vår öppningsomgångarna se ut:

5 juli: För de med medlemsskap och aktivt träningskort i Zoezi.

19 juli: För de med medlemsskap utan aktivt träningskort.

1 aug: Alla andra.

Träningskort kommer kunna köpas först den 18:e juli.

Vuxna och juniorer: Schemat kan ses i Zoezi.

Högdalen: Under sommaren är Högdalshallen stängd. Ni, med aktivt träningskort, kommer kunna träna på Södermalm.

Liten & Stor och Hårdrocksfysen: Information kommer när vi startar igång den under hösten.

Vi kommer ha ett maxantal på varje pass och passen kommer vara något reducerade.

Det är jätteviktigt att vi håller en god hygien. Känner man det minsta sjukdomssymtom ska man stanna hemma, rena träningskläder och god hygien!

Här kan ni läsa våra regler!

Föräldrar och anhöriga kommer inte kunna uppehålla sig i våra lokaler under träningspass. Och vi ser till att minska vår tid i loungen allmänt för att minska risken för spridning.

Ta hand om er så ses vi snart! Se till att prova era dräkter innan ni dyker upp. Det kan finnas en tendens till att dom kan ha krympt i garderoben under detta år! Skulle dom mot förmodan vara för små så har vi dräkter på klubben eller så kan man beställa från Rebelz med rabattkoden ”teamleites”.

Sergio

Inga fler utskick? Klicka här för att avregistrera dig